У Києві на Троєщині планується будівництво сучасного хлібопекарського комплексу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час відвідування Київського обласного хлібопекарського комплексу в с. Крушинка заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Ми про це говорили з керівниками мереж (торгових - Ред.) і з керівниками регіонів. Дуже важливо створення великої мережі булочних, кондитерських, яких повинно бути тисячі в населених пунктах. Ми запланували з головою КМДА Олександром Поповим і з керівником цього хлібопекарського комплексу побудувати на Троєщині великий хлібокомбінат.

А всього по Києву в найближчий рік буде побудовано близько 500 хлібних, кондитерських, які будуть розміщені в мікрорайонах неподалік від житлових районів. Вони постачатимуть жителів великим асортиментом хлібних виробів».

Прем'єр акцентував, що подібна політика має проводитися і в інших регіонах, підкресливши, що «важливим елементом у політиці стабільності ціноутворення на хліб є політика в області закупівель хліба, створення держзапасів зерна і борошна».

Як раніше повідомляв ForUm, регіональні органи виконавчої влади, виробники хлібобулочної продукції та установи мережевої торгівлі підписали Меморандум про взаєморозуміння.

Тетяна Мацуі,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148