30 червня 2013 р. на станціях «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту» буде посилено штат чергового персоналу і призначені відповідальні особи для контролю за перевезенням пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Зазначені зміни в режимі роботи метрополітену пов'язані з проведенням на НСК «Олімпійський» з 21.00 до 22.45 футбольного матчу між командами «Зеніт» (Санкт-Петербург) і «Шахтар» (Донецьк), а також святкового концерту до Дня молоді на Майдані Незалежності з 18.00 до 22.00.

Крім того, з 20.00 до 21.00 станція «Олімпійська» Куренівсько-Червоноармійської лінії буде закрита для пасажирів на вхід і вихід. У зазначений період поїзди прямуватимуть повз станції «Олімпійська» без зупинки.

Крім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів з 19.35, а на Святошинсько-Броварській і Сирецько-Печерській лініях - передбачені додаткові резервні склади, які видаватимуться на лінії у разі збільшення пасажиропотоку.

Також імовірно введення обмежень на вхід пасажирів на станції «Палац спорту», ​​«Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», якщо пасажиропотік після закінчення футбольного матчу на НСК «Олімпійський» буде перевищувати провізну спроможність.

КП «Київський метрополітен» просить пасажирів ставитися з розумінням до введених обмеженнь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

327