У національної збірної України з футболу немає права на помилку в останніх матчах відбіркового турніру ЧС-2014. Про це в інтерв'ю ФФУ заявив один із тренерів збірної Володимир Онищенко.

За його словами, зараз головне завдання для збірної - добре підготуватися до найближчих матчів, які заплановані на вересень.

«Нам треба готуватися і не думати про рівень суперників: хто сильніший, а хто - слабший. У нас є хороший приклад, адже те, що сталося з Чорногорією, може трапитися з кожною командою. Тому потрібно дуже серйозно готуватися до матчів проти Сан-Марино та Англії, нам не можна втрачати очки у наступних іграх. Нам зараз випав прекрасний шанс: ми повернули надію на продовження боротьби, і Бразилія тепер здається нам реальністю. Однак квитки до Бразилії бронювати ми не поспішаємо», - сказав Онищенко.

На його думку, домашні матчі відбіркового турніру можуть виявитися важчі для українців, ніж виїзні.

«Домашні матчі можуть скластися ще важче, ніж матчі на виїзді - ось у чому проблема. Суперники у нас дуже серйозні, тим більше, що вони спостерігали за нами, вивчали нас. Тепер вони будуть готуватися до матчів зі збірною України не так, як готувалися б раніше, тому що зараз вони оцінюють нас як реальних претендентів на вихід із групи. Тому це вже будуть зовсім інші матчі. Нагадаю, що права на помилку у нас немає», - підсумував Онищенко.

Нагадаємо, після перемоги у матчі відбірного турніру ЧС-2014 над збірною Чорногорії українці зайняли третє місце у групі Н.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236