Ольга Харлан стала переможницею першого в цьому сезоні турніру серії Гран-прі з фехтування на шаблях у Нью-Йорку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної федерації фехтування України.

Для Ольги це перше золото на міжнародній арені в сезоні 2014-2015.



Нагадаємо, Нью-Йорк є третім етапом Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок в календарі Міжнародної федерації фехтування. Перший етап, який відбувся у Венесуелі, українки пропустили з фінансових міркувань, а на другому турнірі, в Орлеані, Ольга поступилася в 1/8 фіналу росіянці Софії Великій.

Паралельно з жіночим турніром проходив і Гран-прі серед чоловіків-шаблістів. У цій дисципліні кращим став кореєць Жун Гванг Кім, срібло завоював італієць Альдо Монтано, а бронза дісталася олімпійському чемпіону 2012 року угорцю Арону Сілагі і власнику срібла тієї ж Олімпіади італійцю Дієго Окьюцці.

З українців у турнірі взяли участь всього два спортсмени - Андрій Ягодка та Роман Сидоренко. За підсумком змагань Роман в 1/32 фіналу поступився Сілагі (6:15), а Андрію щаблем пізніше не вистачило всього одного удару до перемоги над росіянином Камілем Ібрагімовим (14:15).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

109