Головний тренер футбольного клубу «Чорноморець» Роман Григорчук розірвав контракт з клубом. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті клубу.

Зазначається, що контракт було розірвано за обопільною згодою.

«Не прощаюся, а кажу лише до побачення, бо вірю в те, що рано чи пізно я із задоволенням повернуся в «Чорноморець», - написав Григорчук у прощальному зверненні до фанатів клубу.

Згідно з повідомленням, виконувачем обов'язків головного тренера «Чорноморця» призначено Олександра Бабича, який до цього працював з командами U-21 та U-19.

Григорчук очолював команду «моряків» з 16 листопада 2010 року. Під його керівництвом «Чорноморець» провів 148 офіційних матчів, в яких здобув 64 перемоги, зіграв 37 разів унічию, поступившись у 47-ми поєдинках за різниці м'ячів 173-157. Найкраще досягнення в чемпіонаті України - 5-те місце (2013/2014). У 2013 році «Чорноморець» грав у фіналі Кубка України, боровся за Суперкубок країни. Команда двічі виборювала путівку в Лігу Європи, рік тому пройшовши в раунд плей-оф цього турніру, уперше в історії подарувавши Одесі єврокубкову весну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом