У єврокубковому сезоні-2013/2014 Україну представлять шість футбольних команд - дві у Лізі чемпіонів і чотири у Лізі Європи.

Першим від України єврокубкову кампанію почне одеський «Чорноморець», який потрапив у 2-й раунд кваліфікації Ліги Європи як фіналіст Кубка України. Матчі цього раунду відбудуться 18 і 25 липня.

Донецький «Металург», який посів п'яте місце у чемпіонаті України, стартує з 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи. Матчі цієї стадії пройдуть 1 і 8 серпня.

Київське «Динамо», яке стало третім у чемпіонаті України, і «Дніпро», яке посіло четверте місце, почнуть єврокубкову кампанію з раунду плей-офф Ліги Європи. Перші матчі цього раунду відбудуться 22 серпня, відповіді - 29 серпня, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Срібний призер чемпіонату країни харківський «Металіст» стартує у Лізі чемпіонів з 3-го раунду кваліфікації «нечемпіонів». Перші матчі цього раунду пройдуть 30/31 липня, матчі-відповіді - 6/7 серпня. «Металіст» буде «сіяним» у цьому раунді, тому може отримати слабшого суперника. Якщо харків'яни подолають цей етап, їх чекає фінальний раунд кваліфікації.

Чемпіон України донецький «Шахтар» розпочне свої виступи відразу з групового етапу Ліги чемпіонів. Свій перший матч «гірники» проведуть 17 або 18 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256