Компанія «АероСвіт» не змогла домогтися поновлення процедури банкрутства. Вищий господарський суд залишив у силі рішення Київського апеляційного госпсуду про зупинення банкрутства авіакомпанії «АероСвіт».

Цю інформацію підтвердив арбітражний керуючий процесу банкрутства Леонід Талан: «Так, це вірна інформація. Що далі, повинні вирішувати акціонери».

Таким чином, активи «АероСвіту» залишаються під арештом у рамках кримінальної справи про порушення трудового законодавства.

Як повідомлялося, 29 грудня 2012 року авіакомпанія «АероСвіт» подала заяву до Господарського суду Київської області про банкрутство. Борг компанії перед кредиторами на 27 грудня перевищив 4,27 млрдгрн. Госпсуд Київської області, розглянувши заяву «АероСвіту», відкрив провадження у справі про банкрутство авіакомпанії, ввів процедуру розпорядження її майном, а також мораторій на задоволення вимог кредиторів, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

Нагадаємо, 5 лютого Київський апеляційний господарський суд задовольнив скаргу Бориспільської об'єднаної державної податкової інспекції Київської області, припинивши провадження у справі про банкрутство авіакомпанії «АероСвіт». Одночасно були скасовані процедура розпорядження майном авіакомпанії і мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182