У Ньоні відбулася нарада арбітражної палати Інстанції з фінансового контролю клубів (ІФКК), на якій були прийняті санкції щодо восьми клубів у зв'язку зі значними заборгованостями. Щоб уникнути санкцій, встановлених ІФКК, клуби повинні були погасити заборгованості до 31 березня 2013 р.

Розслідування показало, що «Рапід» Бухарест (Румунія) та «Арсенал» (Україна) не виконали умови, поставлені ІФКК. Таким чином, всі санкції, зазначені в рішенні, будуть застосовані до цих клубів у повному обсязі.

«Арсенал» Київ оштрафований на 75 тисяч євро.

На «Рапід» накладені штраф у розмірі 100 тисяч євро і заборона на участь у двох наступних турнірах УЄФА, в яких команда могла б виступити в найближчі три сезони (тобто 2013/14, 2014/15, 2015/16), пише «ЛІГАБізнесІнформ».

Арбітражна палата ІФФК підтвердила, що «Малага» (Іспанія), «Хайдук» Спліт (Хорватія), «Осієк» (Хорватія), «Динамо» Бухарест (Румунія), «Партизан» (Сербія) і «Войводіна» (Сербія) виконали всі умови ІФКК. Отже, із зазначених клубів будуть зняті всі введені раніше умовно санкції.

Раніше повідомлялося, що борги футбольного клубу «Арсенал» (Київ) погашені засобами нового власника депутата-регіонала Олександра Онищенка. "Арсенал" зобов'язаний був розрахуватися до 30 квітня, інакше команді погрожували дисциплінарні санкції аж до виключення з чемпіонату України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

373