У Миколаєві кількість госпіталізованих після отруєння в кафе 20 травня досягла 26 осіб.
Як повідомили «УНІАН» в управлінні охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації, в обласній інфекційній та дитячій інфекційній лікарнях на лікуванні після отруєння перебувають 20 дорослих і 6 дітей.

Серед дорослих, які отруїлися в кафе, молодь 16-30 років - уточнюють в обласному управлінні охорони здоров’я.

На даний момент одна з пацієнток, яка перебувала в реанімаційному відділенні, переведена в загальну палату. Стан її здоров'я значно покращився.

«Хворі отримують лікування в повному обсязі, медичні препарати в лікувальному закладі є в наявності і в достатній кількості, скарг від пацієнтів та членів сімей немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Державна санітарно-епідеміологічна служба 20 травня закрила закусочну «Кебаб +» у Миколаєві, де сталося масове отруєння людей. Серед потерпілих також офіціантка цього закладу. Встановлено, що не всі працівники закусочної мали санітарні книжки, деякі з них не пройшли своєчасно медогляд.

Державна служба з надзвичайних ситуацій сьогодні, 22 травня, повідомила, що в миколаївську обласну та дитячу інфекційні лікарні з харчовим отруєнням госпіталізовано 17 осіб, у тому числі 5 дітей, які їли в одному з кафе. Перебіг захворювання госпіталізованих - середнього ступеня тяжкості. Фахівцями міської СЕС проводиться комплекс протиепідемічних та санітарно-гігієнічних заходів. Ситуація знаходиться під контролем Управління ДСНС у Миколаївській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

463