Протягом 26 березня КП «Київський метрополітен» перевіз два мільйони пасажирів, що на 200 тисяч більше, ніж зазвичай у робочі дні.

Як повідомляє прес-служба підприємства, навантаження на метрополітен зросло через складні погодні умови.

"Підприємство відпрацювало минулу добу в напруженому режимі, однак належним чином впоралося з інтенсивним пасажиропотоком. Всі станції і лінії працювали безперервно, поїзди рухалися за графіком, а попит пасажирів на засоби оплати проїзду задовольнявся в повному обсязі», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі метрополітену також зазначили, що на пересадочних вузлах, які в години «пік» є традиційно проблемними зонами, також збільшився пасажиропотік. «Величезне навантаження лягло і на станцію «Вокзальна», якою за добу скористалися 100 тисяч пасажирів. Щоб зменшити навантаження на станцію, 27 березня були організовані маршрути наземного транспорту для перевезення пасажирів від Центрального залізничного вокзалу до станції метро «Університет», - зазначили в метрополітені.

Київський метрополітен закликав киян і гостей столиці користуватися даною послугою з 7 до 10 години ранку.

Як раніше повідомляв ForUm, вчора, 26 березня, через великий пасажиропотік був обмежений вхід на станцію метро «Вокзальна».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344