Київ уже четверту добу бореться зі снігом. І хоча сьогодні в столиці опадів немає, киянам вистачило і тих, які випали за вихідні. За три доби з міста вивезено 9233 тонни снігу. Для прибирання снігових завалів на дорогах міста в першу зміну було залучено 295 одиниць техніки, а в другу - 247. Крім того, задіяно 58 одиниць техніки інших підприємств Києва, переважно - самоскиди і навантажувачі.

У ручному прибиранні снігу в першу зміну взяли участь 87 бригад (517 осіб) корпорації, а в другу зміну - 39 бригад (244 особи). Всього за останню добу було використано 943,9 тонни посипальних матеріалів: солі - 393,3 тонн, піщаної суміші - 540,6 тонн, фрикційних матеріалів - 10 тонн. За добу вивезено 6,7 тис. тонн снігу. За словами генерального директора КК «Київавтодор» Георгія Глинського, на підприємстві є більше 2 тисяч тонн солі та близько 4 тисяч тонн піщано-соляної суміші. Також найближчим часом в місто прибуде ще близько 600 тонн солі.

У той же час тривають роботи з розчищення вулиць і тротуарів від снігових завалів. Забезпеченню організації дорожнього руху та безперебійній роботі дорожників сприяє ДАІ міста.

Про те, чи виявилася Україна, і Київ зокрема, готовими до весняно-зимової негоди, ForUm вирішив запитати у нардепів та експертів:

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

543