2013 рік в Україні був багатий на сюрпризи. У березні нас засипало аномальними снігопадами, у листопаді приголомшило перенесення підписання Угоди про асоціацію з ЄС, а в кінці року збентежив затяжний євромайдан. У результаті рік поставив перед українцями більше запитань, ніж дав відповідей.

Він запам'ятався нам спрощенням порядку видачі шенгенських віз, святкуванням 1025-річчя Хрещення Русі, новими Правилами дорожнього руху, останнім закликом до армії, поваленим пам'ятником Леніну і звільненням Юрія Луценка.

Ми так і не обрали нового мера столиці і депутатів Київради, натомість провели довибори в проблемних округах, знову стали їздити за іменними залізничними квитками і перейшли на зимовий час.

Крім того, рік був досить успішним для українського спорту. Ми подали заявку на проведення зимової Олімпіади-2022 у Львові, провели Євробаскет-2013 і Чемпіонат світу з художньої гімнастики у столиці. Наші біатлоністки здобули золото на етапі Кубка світу в Австрії, збірна з футболу вперше обіграла збірну Франції, а Володимир Кличко захистив титул чемпіона світу з боксу.

У 2014-й ми входимо в легкій розгубленості і з великими надіями. ForUm дізнався у відомих українців, що б вони хотіли побажати своїм співвітчизникам у новому році.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

738