Київська міська державна адміністрація скасувала маршрутні таксі на Лісовому масиві. Про це сказав директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Євген Водовозов на засіданні комітету економічних реформ в міськадміністрації.

Він зазначив, що тепер на Лісовому масиві курсуватимуть лише автобуси комунального підприємства «Київпастранс».

«Буквально з сьогоднішнього дня на Лісовому масиві ми закрили вже всі маршрутні таксі, і там ходять виключно автобуси КП «Київпастрансу», які виконують роботу на великих і надвеликих автобусах зі зручним доступом для інвалідів», - сказав Водовозов, передають «Українські новини».

Директор департаменту повідомив, що у подальшому також планується скасувати приватні маршрутки ще за 6 напрямками.

Водовозов зазначив, що значне оновлення рухомого складу КП «Київпастранс» в останні роки дає можливість припинити необґрунтоване дублювання.

За його словами, з 1 березня закриті маршрути маршрутних таксі №240, 241 і 246 на Лісовому масиві і збільшено кількість рухомого складу на автобусних маршрутах №33, 81, відновлений автобусний маршрут №18 у Дарницькому районі.

Всього планується закрити маршрутні таксі на 7 напрямках.

Зокрема, на житлових масивах Виноградар, Оболонь, вулиці Бориспільській, на маршрутах «Станція метро «Святошин» - житловий масив Борщагівка», «Вулиця Волгоградська - станція метро «Палац спорту», «Проспект Свободи - станція метро «Лук'янівська».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202