У Києві залишиться шість тисяч малих архітектурних форм (МАФів), а інші будуть демонтовані. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, заявив журналістам голова КМДА Олександр Попов під час розширеної апаратної наради з розвитку об'єктів зеленого господарства Києва у 2013 році.

«У першу чергу залишаться 5,6 тисячі кіосків, які в минулому році заплатили всі податки і розміщені згідно з існуючими нормами. Всі решта найближчим часом будуть включені в програму демонтажу, і ми почнемо широкомасштабний проект з очищення Києва від малих архітектурних форм», - заявив Попов.

За його словами, знесення МАФів принесе у столичний бюджет до 70 млн грн. «Ми очікуємо, що мінімум 60-70 млн грн ми можемо отримати у бюджет. Ці кошти підуть на благоустрій», - зазначив він.

Він також не виключив, що кількість кіосків, які будуть функціонувати у столиці, може дещо зрости, оскільки зараз робоча група ще не вирішила, чи можна реалізовувати свою продукцію через мережу кіосків хлібокомбінатам, а також що робити з 600 кіосками приватних підприємців, які в минулому році не встигли заплатити податки через запізнення з оформленням документів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157