Президент України Віктор Янукович створив Координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку під час підготовки та святкування в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі як допоміжний орган при Президентові України. Відповідний указ опублікований на офіційному сайті Глави держави.

Згідно з документом, радник Президента Ігор Калінін призначений керівником Координаційного штабу.

Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям Янукович доручив створити в місячний строк у встановленому порядку на період підготовки та проведення в Україні заходів з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі відповідні регіональні координаційні штаби з питань безпеки та правопорядку.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Питання організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі», яке відзначатиметься в липні 2013 року.

Кабінет Міністрів України затвердив новий склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254