Київська міська державна адміністрація планує спрямувати на благоустрій і озеленення міста у поточному році близько 100 млн грн. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, повідомив сьогодні журналістам голова КМДА Олександр Попов.

За його словами, кошти будуть залучати як зі столичного бюджету, так і з інших джерел.

«Ми напряму профінансуємо до 80 млн грн на проекти, пов'язані з благоустроєм і висадкою квітів. Але у нас є ще інші джерела, що поповнюють обсяги фінансування цих проектів. У цілому до кінця року ця сума може скласти близько 100 млн грн», - зазначив Попов.

Так, за його словами, каштани на Хрещатику висадять за рахунок коштів благодійників, які звернулися з відповідною ініціативою до міської влади.

«До нас звернулися активні кияни, які хотіли б за свої власні кошти купити дуже якісний посадковий матеріал - каштани - і висадити їх навесні на Хрещатику. Безумовно, ми підтримуємо таку ініціативу, і така акція буде проведена за рахунок небюджетних коштів», - сказав голова КМДА.

Як повідомляв ForUm, навесні у Києві висадять 500 тисяч троянд, а на головній вулиці Києва - Хрещатику висадять 286 каштанів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154