Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 18 по 25 січня.

«Суспільство очікує від політиків не обіцянок і гасел, не биття в гучні, але порожні барабани», - Президент України Віктор Янукович закликав політичні сили до примирення заради реформ та оновлення України.

«Брехня заважає розвитку країни. Вона позбавляє суспільство правдивих орієнтирів і волі до перетворень. Сіє розчарування. А зневірене суспільство нічого не побудує», - прем'єр-міністр Микола Азаров про дезінформацію і маніпулювання громадською думкою на телебаченні.

«Я пам'ятаю, коли вбили Щербаня, весь Донецьк гудів», - голова Верховної Ради Володимир Рибак про вбивство депутата Євгена Щербаня у 1996 році.

«Складається таке враження, що Верховна Рада працює, як пожежна машина, вихоплюючи якісь «палаючі» шматки то звідси, то звідти, а у цілому чітка системна робота відсутня», - перший віце-спікер ВР Ігор Калєтнік про роботу парламенту.

«Якщо ти часнику не їв, то і запаху не буде», - регіонал Володимир Олійник про те, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повинна довести у суді свою невинуватість у справі про вбивство Євгена Щербаня.

«Міфічний арешт Шкіля в Україні – це вигадки його самого і соратників», - перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін про кримінальну справу проти колишнього бютівця Андрія Шкіля.

«Десь п'ять чоловік у парламенті, я так дивлюсь, що це вже майбутні кандидати у Президенти», - голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає, що у нинішньому складі парламенту є, щонайменше, п'ять кандидатів у Президенти України.

«Завжди є проблеми при впровадженні нових технологій. Але стільки пасажирів говорять Колеснікову «спасибі», - регіонал Владислав Лук'янов про запуск поїздів «Хюндай».

«Нашим сучасникам пощастило мати таку державу», - голова ВР Володимир Рибак про те, що вільна Україна – це мрія багатьох поколінь українців.

«Пам'ятаєте виступ генпрокурора? Так йому дзвонив Президент Ющенко, говорив, кого заарештувати, кого звільнити, кого негайно звільнити, кого заарештувати. Це було. І ось це була політична репресія», - заступник генпрокурора Ренат Кузьмін вважає, що за часів президентства Віктора Ющенка в Україні були політичні репресії.

«В опозиції кажуть: «Давай позачергову сесію!» А навіщо? Ми жодних рішень не приймемо, ми поговоримо, а 3,5 млн гривень викинеться на вітер. Так говоріть за свої гроші», - голова ВР Володимир Рибак проти проведення позачергової сесії парламенту.

«Визнання держави дає дорогу. Сподіваюся, це допоможе збільшити у майбутньому кількість Біллів Гейтсів», - прем'єр-міністр Микола Азаров про заохочення молодих учених .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

961