Київська міська державна адміністрація обладнала пункти тимчасового базування бригад швидкої допомоги в усіх районах столиці, повідомили в прес-службі відомства.

«У департаменті охорони здоров'я повідомляють, що у всіх районах Києва створені пункти тимчасового базування бригад швидкої медичної допомоги. Це дозволить оперативно реагувати на екстрені виклики і забезпечити прибуття бригад швидкої допомоги до місця виклику в межах 10 хвилин», - йдеться в повідомленні.

Так, у Голосіївському районі пункт тимчасового базування бригади швидкої медичної допомоги знаходиться на вул. Якубовського, 6; у Дарницькому бригади розташувалися на вул. Бориспільській, 30А та вул. Вербицького, 5; у Деснянському районі - на вул. Драйзера, 19; у Дніпровському - на вул. Курнатовського, 5; в Оболонському - на Мінському шосе, 8.

У Печерському районі пункт розмістили на вул. Підвисоцького, 13; у Подільському - на вул. Мостицькій, 9; у Святошинському бригади розташувалися на вул. Булаховського, 34 і вул. Симиренка, 10.

У Солом'янському визначені наступні адреси тимчасових пунктів: просп. Червонозоряний, 2 та вул. Гарматна, 36/38; у Шевченківському районі пункти перебування швидкої допомоги розташовані на вул. Саксаганського, 100, вул. Ризькій, 1 та вул. Щербакова, 70.

Бригади швидкої медичної допомоги в пунктах тимчасового базування чергують щодня з 09.00 до 21.00.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

222