Тиждень вийшов коротким, але ми на нього не ображаємося. Причина - чотири вихідних поспіль. Як кажуть, дякуємо Кабміну і Кларі Цеткін.

Семиденка, тобто, пардон, триденка, почалася з того, що Черновецький оголосив відкритим атракціон нечуваної щедрості. За власною вказівкою київського мера в столичних пологових будинках нарешті дозволили фотографувати немовлят. Раніше ж як було: приходить, скажімо, молодий татко забирати малюка. «Ну, - думає, - клацну декілька разів маму з сином на свій «Ломо-автомат». А йому і говорять: «Знімати не дозволено! У нас своя фотослужба є: давайте червінчик». Рекет, розумієш!

Ще Черновецький був стурбований пробками. По Києву особливо на «Майбаху» не роз'їздишся. На велосипеді і то швидше. Загалом, мер вирішив покласти цьому край. І пересадити киян на трамваї. Мовляв, відродимо цей майже забутий транспорт, який не забруднює атмосферу. Дивись, і на дорогах стане просторіше, і повітря посвіжішає. А щоб життя і зовсім було схоже на рай - засадимо весь Хрещатик новими каштанами.

Напередодні 8 березня столичний градоначальник сплохував. Не зміг відповісти, скільки жінок працює у мерії. Тому, щоб не помилитися, доручив купити півтисячі букетів. Щоб усім вистачило.

До речі, про подарунки. Юлія Тимошенко напередодні Міжнародного жіночого дня натякнула, що бажає отримати від Віктора Ющенка подарунок у вигляді послідовної політики, яка стосується «єднання демократичних сил». А ось Партію регіонів не жалувала: «Від них я чекаю (до 8 березня – ред.) чергової порції бруду, провокації і прояву їх справжнього єства, де нічого людського немає». Послухавши Юлію Володимирівну, мимоволі почнеш замислюватися, що в нашому парламенті не люди, а демони якісь зібралися. За винятком фракції БЮТ, звичайно.

Так, забігаючи наперед, треба сказати, що Тимошенко таки залишилася без подарунка. Вірніше, подарували їй зовсім не те, про що вона так довго говорила. Ющенко підніс томик «Кобзаря», та й то - приурочив Презент не до 8 березня, а до дня народження Шевченка. «Провокатори» з ПР, очевидно, образилися і вважали за краще нічого не дарувати. Втім, леді Ю все-таки отримала ще один подарунок - від містера б, тобто, пардон, від Віктора Балоги. Глава Секретаріату презентував лідеру БЮТ свисток з вигравіюваним серцем.

«Я думаю, що це свисток до дій, і думаю, що ми з вами з цим завданням впораємося», - сказав Балога, вручаючи подарунок Тимошенко. Та подякувала йому і припустила, що цей свисток «допоможе скликати демократичні сили». Так... Соловей-розбійник відпочиває.

Ющенко, між іншим, вже висловив повне задоволення об'єднанням опозиції. «Ото тепер покараємо супостата!», - так, очевидно, думав Віктор Андрійович, спостерігаючи по ТБ урочистий процес передачі в руки Тимошенко «гетьманського свистка». При цьому гарант любовно погладжував булаву, що залишилася в його руках і вдавався до приємних роздумів про те, опозиційний Болівар не винесе двох, і що булава – краще, ніж свисток, хай навіть без серця.

Передсвяткова середа перетворилася на радісний балаган. Фракція ПР збирала по 200 гривень на подарунок Богатирьовій. Спікер Мороз без втоми вихваляв українських жінок за їх соціальну і політичну активність (може, Семенюк мав на увазі?). Але крутішим за всіх у «жіночому питанні» опинився прем'єр-міністр. Віктор Федорович, вітаючи колег-співробітниць, перевершив сам себе: «Ми намагаємося завжди бути поруч з вами і створювати для вас усі умови, щоб ви були щасливі. Там, де є можливість, ми це робимо цілодобово».

У залі «цілодобовості прем'єра» розчулилися. Янукович тим часом продовжив: «Таку різноманітність жінок можна побачити тільки перед восьмим березнем. У мене аж очі розбігаються». Відверта заява глави уряду неабияк потішила присутніх у залі жінок. Сміялися навіть чоловіки, які таємно проникли на урочисте засідання.

Але найголовніша подія тижня відбулася вже після свята. Вірка Сердючка отримала право представляти Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2007». Таким чином, можна вважати, що перемога у нас в кишені. Голоси росіян, а також тих, що виїхали на ПМП до Німеччини і Ізраїлю, Сердючці забезпечені. Томенківським «Ґринджолам» така підтримка і не снилася!

У російському Інтернеті вже декілька років гуляє анекдот: «Кінцевий пункт розвитку російської попси настане тоді, коли Вірка Сердючка виконає пісню «Такого як Путін».

Уявляєте, що буде, якщо Данилко виставить свою кандидатуру на президентських виборах?

Кохаймося!

Завжди Ваш

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

799