За фактом побиття водія на трасі Київ-Бориспіль відкрито кримінальне провадження, повідомили ForUm'у в прес-службі Бориспільського міськвідділу Головного управління МВС України в Київській області.

Згідно з повідомленням, 20 грудня, близько 14:00 в міліцію надійшло повідомлення від громадянина про те, що об 11:30 на автодорозі Бориспіль-Київ, поблизу села Проліски, невідомі особи, порушуючи правила дорожнього руху, зупинили його автомобіль.

Після цього між ними виникла словесна перепалка, під час якої чоловіки, одягнені в камуфляжну форму, нанесли потерпілому тілесні ушкодження.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Потерпілий направлений на експертизу для встановлення ступеня нанесення тілесних ушкоджень. Досудове розслідування триває.

Крім того, у Бориспільський міськвідділ надійшло повідомлення від члена громадської організації Автомайдан про те, що на автодорозі Бориспіль-Київ біля села Велика Олександрівка невідомий водій порушує правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації. За даним фактом проводиться перевірка, встановлюються всі обставини події.

Як повідомляв ForUm, в Інтернеті з'явилося відео з діями нібито бійців добровольчого батальйону «Айдар», що перешкоджають руху автотранспорту на трасі Київ - Бориспіль.

Вони заважали іншим учасникам дорожнього руху, рухаючись по автобану зі швидкістю не більше 40 кілометрів на годину, займаючи всі смуги і таким чином блокуючи рух усього транспорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом