Співробітники міліції розшукують чоловіка, підозрюваного в заподіянні ножових поранень відвідувачам кафе у Броварах. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області.

До чергової частини Броварського міськвідділу надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Він поінформував, що в одному з місцевих кафе троє юнаків отримали численні ножові поранення різного ступеня тяжкості.

Правоохоронці встановили, що близько 5:00 в одному з місцевих кафе на вулиці Гагаріна між відвідувачами закладу виникла сварка, що перейшла потім у бійку, в ході якої троє молодих людей отримали ножові поранення.

Міліціонери провели комплекс усіх необхідних першочергових заходів і встановили, що до скоєння кримінального злочину може бути причетний чоловік кавказької зовнішності.

Постраждалих госпіталізовано в центральну районну лікарню Броварів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) і ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень працівники міліції розшукують підозрюваного Вахтанга Марджамішвілі.


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

336