Голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко підписав розпорядження, згідно з яким Новоазовська, Тельманівська і Ясинуватська райдержадміністрації переміщуються на підконтрольні Україні території. Про це повідомляє Управління інформаційної політики та з питань преси ОДА.

«Це дозволить, зокрема, розблокувати роботу органів Держказначейства і, таким чином, забезпечити нормальну життєдіяльність територій, підконтрольних українській владі», - наголошується в повідомленні.

Всі адміністрації перебуватимуть у межах своїх районів.

Так, Новоазовська РДА розміститься у селі Виноградне на вулиці Радянській, 226. Тельманівська адміністрація базуватиметься в селищі Мирне за адресою: вул. Леніна, 6. Ясинуватську РДА переміщують у селище Очеретине, вул. Першотравнева, 12.

Кіхтенко доручив головам цих райдержадміністрацій за можливості вивезти з окупованих райцентрів майно та документацію. Керівникам також доручено згідно з чинним законодавством перевести співробітників на нове місце роботи і здійснити державну реєстрацію зміни місцеперебування юридичної особи.

Як повідомляв ForUm, 13 липня Президент України Петро Порошенко доручив тимчасово перенести офіс облдержадміністрації з Донецька в Маріуполь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42