Підприємства з юридичною адресою в Донецьку на сьогодні не можуть отримати жодних дозвільних документів в облдержадміністрації, повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

Говорячи про видачу дозвільних документів підприємствам, зареєстрованим у Донецьку та на інших територіях, не підконтрольних українській владі, начальник управління з питань видачі документів дозвільного характеру та надання адміністративних послуг облдержадміністрації Тетяна Ковальова у ході брифінгу в Краматорську повідомила, що «їм адмінпослуги зараз не надаються».

Ковальова також розповіла, що «бувають випадки, коли фірма зареєстрована у Донецьку, а послуги надає, наприклад, у Краматорську. Видати дозвіл такій організації обласний центр «Відкрита влада» також не зможе».

«Юридичні особи, зареєстровані на окупованій території, повинні перереєструватися у підконтрольних Україні містах і районах. Тоді ми зможемо видати їм необхідні дозволи», - сказала Ковальова.

Всього, за даними облдержадміністрації, на підконтрольній владі території регіону залишилося 18 центрів надання адміністративних послуг. «Усі вони зараз не працюють»,- підкреслила обласна влада.

Водночас у прес-службі поінформували, що управління з питань видачі документів дозвільного характеру та надання адміністративних послуг облдержадміністрації, відоме як обласний центр надання адміністративних послуг «Відкрита влада», на сьогодні розташоване у Краматорську на проспекті Богдана Хмельницького, 8.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом