Внаслідок нічних обстрілів у всіх районах Горлівки відсутня електроенергія, зупинені котельні, є руйнування житлових будинків і жертви серед мирного населення, повідомляє прес-служба міської ради.

Згідно з повідомленням, починаючи з вечора неділі і протягом ночі під обстріл потрапив Центрально-Міський район, внаслідок чого постраждали мирні жителі: загинула одна людина, семеро осіб поранені, серед постраждалих - двоє дітей. За інформацією відділу охорони здоров'я, стан поранених оцінюється як середньої тяжкості.

Також є пошкодження житлового фонду: снаряди потрапили в кілька будинків приватного сектору в селищі Короленка. Наразі комісія виїхала на місце, обсяги пошкоджень уточнюються.

За даними департаменту ЖКГ, внаслідок обстрілу вночі було знеструмлено 38 трансформаторних підстанцій Східного РЕМ та 61 - Горлівського РЕМ, короткочасна зупинка подачі електроенергії протягом ночі відзначалася повсюдно в місті. Наразі без електроенергії залишаються селища Озерянівка і Кіндратівка. Бригади РЕМ виїхали на місце для проведення відновлювальних робіт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29