У четвер, 4 грудня, в одному з вишів у Голосіївському районі Києва невідомий вдарив ножем у шию працівника навчального закладу. Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

Правоохоронці з'ясували, що невідомий прийшов у заклад і запросив потерпілого з кабінету в коридор нібито вирішити проблемне питання одного із студентів.

«Як тільки службовець переступив поріг, зловмисник одразу вдарив його ножем в область шиї і втік. Колеги викликали потерпілому карету швидкої медичної допомоги», - йдеться в повідомленні. Тепер він перебуває в одному з лікарняних закладів столиці в стані середньої тяжкості, поінформували в міліції.

В бесіді з правоохоронцями потерпілий лише повідомив, що у вчиненому проти нього злочині він нікого не підозрює, що раніше у нього ні з ким не було ніяких конфліктів.


Зібрані матеріали за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України у Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Розпочато досудове розслідування.

Співробітники міліції проводять першочергові розшукові та слідчі заходи з метою затримання та притягнення до відповідальності винного у вчиненні цього кримінального правопорушення.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32
Теги