За минулу добу в місті Щастя внаслідок мінометного і артилерійського обстрілу поранено уламками двох місцевих жителів - 37-річного чоловіка та 53-річну жінку, повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Обидва доставлені в міську лікарню. Стан поранених задовільний, загрози життю немає. Один з артилерійських снарядів потрапив в будівлю районної електромережі. На щастя, всередині нікого з працівників не було, тому обійшлося без поранених. Сама будівля сильно пошкоджена», - сказано в повідомленні.

«Під обстріл також потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове та Станиця Луганська, - повідомляє Москаль. - У Трьохізбенці мінометним обстрілом бойовики перебили високовольтну лінію, село знову залишилося без світла, при тому що вночі там було 27 градусів морозу. Ремонтні бригади вже виїхали на місце, оскільки ЛЕП пошкоджені на контрольованій Україною стороні, протягом дня Трьохізбенка має бути зі світлом».

Найбільш складна ситуація залишається в Станиці Луганській: протягом вчорашнього дня і вночі тут йшли ближні бої із застосуванням автоматичної зброї, гранатометів і мінометів. Кулями і уламками пошкоджено сім житлових будинків на вул. Крупської та Радянській. Вчора о 22-й ночі селище обстріляли з «Градів». На вулицях Букаєва, Ломоносова та Лебединського пошкоджено вісім будинків, зруйновано будівлю податкової інспекції. «Відновити пошкоджений учора газопровід поки не вдалося, а якщо врахувати, що внаслідок бойових дій були перебиті ЛЕП, Станиця Луганська, села Валуйське, Вільхова, Макарове і Малинове станом на сьогоднішній ранок залишаються без світла, центрального водопостачання та центрального теплопостачання», - сказано в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25