Палестина не має наміру визнавати самопроголошені Луганську та Донецьку народні республіки, заявив посол Палестини в Україні Мохаммед Касем Аль-Асаад.

«Ми за цілісність України, і ми вважаємо, що Донбас був, є і буде частиною України», - заявив посол, відповідаючи на запитання, чи буде Палестина визнавати ЛНР та ДНР.

При цьому він висловив думку, що, для того щоб врегулювати ситуацію на Донбасі, потрібно сідати за стіл переговорів.

«Ми вважаємо, що це внутрішні справи, але нам не все одно. Нам головне, щоб сіли за стіл переговорів і знайшли консенсус для вирішення цього конфлікту. Я думаю, що сьогодні треба обов'язково сісти за стіл переговорів. Наш досвід вирішення проблем між Палестиною та Ізраїлем полягає в тому, що найкращим виходом є переговори - і для нас, і для вас», - заявив посол Палестини, повідомляє «РБК-Україна».

Як раніше повідомляв ForUm, 2 листопада у ЛНР і ДНР пройшли вибори. Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія визнає результати виборів у самопроголошених Донецькій та Луганській народних республіках. Після виборів Москва заявила, що вважає вибори в ДНР та ЛНР такими, що відбулися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32