Зустріч представників Донецької народної республіки та Збройних сил України розпочалася сьогодні у Будинку уряду в Донецьку.

З боку ДНР у зустрічі беруть участь представники Міноборони Народної республіки та уповноважений з прав людини Дар’я Морозова. Точний склад української делегації невідомий. Зустріч проходить у закритому режимі, в будівлі уряду посилені заходи безпеки: огляд усіх, хто входить, організований на рівні служб безпеки міжнародних аеропортів, повідомляє Донецьке агентство новин.

Біля входу в Будинок уряду чергують співробітники приблизно 10 телеканалів та інформаційних агентств Росії і Франції, журналісти місцевих ЗМІ. Представників українських ЗМІ немає. Очікується, що про результати зустрічі журналістів поінформують близько 12:00.

Нагадаємо, на понеділок, 29 грудня, в Донецьку була запланована зустріч представників Спільного центру з контролю за припиненням вогню за участю українських і російських військових, а також ДНР, повідомив спікер Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов. За його словами, ініційована українською стороною зустріч запланована на 10:00. Раніше зазначалося, що переговори проходитимуть у контексті дотримання Мінських угод, Мінського протоколу. Також Селезньов поінформував, що аналогічна зустріч запланована на 31 грудня в Луганську.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72