У Житомирській області правоохоронці викрили місцевого жителя, який за місцем проживання організував наркопритон. Про це повідомляє прес-служба обласного Управління МВС.

Також правоохоронці встановили, що молодий чоловік самостійно вирощував коноплі і зберігав наркотики.

У ході перевірки співробітники міліції встановили, що 26-річний чоловік, який і сам тривалий час вживає наркотичні засоби, надав своїм товаришам із сусіднього села приміщення літньої кухні для вживання наркотичних засобів.

Також неподалік від будинку на земельній ділянці правоохоронці виявили й вилучили 20 рослин конопель. Як пояснив господар будинку, він посіяв насіння для виготовлення згодом наркотичної речовини.

Крім того, під час санкціонованого обшуку підсобного приміщення домогосподарства міліціонери виявили й вилучили подрібнену рослинну масу в пакетах, розфасовану у паперові згортки і специфічний пристрій для вживання марихуани.

Все вилучене спрямоване на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

«За цими фактами слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.317, за ч.2 ст. 309, а також за ч.1 ст.310. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років», - йдеться в повідомленні.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

14