Державна служба геології та надр України 12 листопада виставить на аукціон п'ять нафтогазоносних площ у Львівській, Полтавській і Сумській областях.

Про це йдеться в оголошенні Держгеонадр, опублікованому в урядовій газеті «Урядовий кур'єр».

На торги будуть виставлені спецдозволи на Підгорецьку та Калинівську нафтогазоносні площі (обидві - Львівська обл.), Беличівську площу (Полтавська обл.), Лосищанську і Сурмачевську нафтогазоносні ділянки (обидві - Сумська обл.), передає «УНІАН».

Крім того, до продажу будуть запропоновані спецдозволи на Південну ділянку Балаховського родовища графітових руд (Кіровоградська обл.), Тернове родовище сієнітів (Донецька обл.), Олегівське родовище лабрадоритів (Житомирська обл.). Також Держгеонадр виставить на торги ділянку «Центральна» Помирецкого родовища мінеральних вод (Львівська обл.), ділянки «Польова» і «Кулудор» піщано-галькового матеріалу (обидві - Одеська обл.), Винниківську ділянку піщано-гравійної суміші (Львівська обл.), ділянки №1-2 Луб`янівського родовища пісковику (Луганська обл.). Заявки на участь в аукціоні приймаються до 27 жовтня включно.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом