Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк демонструє показну скромність. Таку думку в коментарі ForUm`у висловив політолог Дмитро Джангіров.

«Ніщо не обходиться так дорого, як показуха скромності. Інформацію журналістки Bloomberg потрібно перевіряти, але чомусь вона мене не дивує і не викликає ніякого відторгнення», - сказав Джангіров.

За словами політолога, прем'єр-міністр часто демонструє показну скромність.

«Арсеній Петрович, як кажуть його старші американські брати, - фальшивка, тридоларова купюра. Показна скромність, а у відсутності камер ні в чому собі не відмовляти...Єзуїтська логіка», - вважає він.

«Політ на літаку економ-класом, покупка їжі в супермаркетах - це всі пам'ятають. Але додайте до цього вартість розміщення на телебаченні та друкованих матеріалів з цього приводу і вийде, що це вийшло в рази дорожче, ніж якби він полетів економ-класом і скупився в тихому дорогому магазині», - додав Джангіров.

Нагадаємо, що журналістка видання Bloomberg Галя Павліва у своєму Facebook повідомила, що український прем'єр Арсеній Яценюк зупинився в Нью-Йорку в одному з найдорожчих готелів, де ціна за номер стартує від 950 доларів.

 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30