У Київській міській державній адміністрації заявили про те, що в столиці 20 вересня пройдуть сільськогосподарські ярмарки.

«За сприяння Київської міської та районних у місті Києві державних адміністрацій, з метою більш повного задоволення потреб мешканців столиці в сільськогосподарській продукції та продуктах її переробки, в якісній плодоовочевій продукції, у місті пройдуть ярмарки», - йдеться в повідомленні.

Так, ярмарки відбудуться у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Солом'янському, Шевченківському районах.

На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування в широкому асортименті: картоплю, овочі, фрукти, м'ясо та м'ясні продукти, рибу і рибопродукти, цукор, борошняні та круп'яні вироби, олію, мед, консервовані продукти та інші продовольчі товари від безпосередніх товаровиробників, підприємств харчової та переробної промисловості з різних регіонів України за цінами на 10-15% нижчими від ринкових.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

73