Полтавська обласна державна адміністрація в новому навчальному році з метою економії газу рекомендує навчальним закладам перейти на шестиденний режим роботи і продовжити шкільні канікули, повідомляє прес-служба Полтавської обладміністрації.

За даними ОДА, з метою жорсткої економії енергоносіїв під час опалювального сезону 2014-2015 років Департамент освіти і науки рекомендує перевести навчальні заклади на шестиденний режим роботи.

Дні, які звільняться в результаті шестиденного режиму роботи, запропоновано розподілити так: терміни проведення осінніх і весняних канікул продовжити до 2 тижнів, а тривалість зимових канікул продовжити до 1 місяця - протягом січня 2015 року, повідомляє «УНІАН».

«Для шкіл, в яких попередньо планувався шестиденний режим роботи (2,2% від загальної кількості шкіл області) переглянути навчальні плани з метою зменшення тижневого навантаження на одного учня в умовах роботи, що пропонуються вище», - наголошується в повідомленні прес-служби.

Як повідомляв ForUm, 11 серпня у Полтаві вводиться триденний графік подачі гарячої води населенню у зв'язку з економією природного газу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом