Під час шкільних канікул столична влада, ПАТ «Київенерго» та керівники столичних навчальних закладів мають провести всю необхідну роботу, щоб почати опалювальний сезон у школах Києва. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час зустрічі ПАТ «Київенерго» з керівництвом КМДА, столичних загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, районів та представників профільних департаментів та управлінь.

«Головним завданням для всіх учасників зустрічі є підключення до тепла дитячих садків у найкоротші терміни, а також початок опалювального сезону в школах так, щоб з початку другої чверті, тобто з 10 листопада, у всіх закладах було тепло і комфортно для навчання», - цитує її слова прес-служба КМДА.

Під час зустрічі йшлося також про підключення до тепла позашкільних закладів та підліткових клубів. З метою вирішення цієї проблеми, заступник голови КМДА доручила всім районним управлінням освіти підготувати інформацію про ті заклади, які будуть працювати під час канікул і приймати дітей.

«Щоб влада знала, у яких саме закладах потрібно підключити опалення», - додала Старостенко.

Як раніше повідомляв ForUm, у Києві 21 жовтня стартувала подача тепла на об'єкти соціальної інфраструктури.

Осінні канікули в київських школах триватимуть два тижні - з 27 жовтня по 10 листопада.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31