Вчора у Києві 40 осіб напали на заклад, розташований на вулиці Борщагівській, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

Як повідомляють правоохоронці, вчора близько 12 години 40 осіб у масках зі зброєю увірвалися в заклад, завдали тілесних ушкоджень відвідувачам та охороні, а також пошкодили майно закладу.

«Внаслідок конфлікту 5 представників охоронної структури отримали численні вогнепальні поранення. Зараз усі вони госпіталізовані», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили особу одного з нападників, який, за його словами, є представником громадського формування. Він пояснив, що разом з іншими членами формування прибув до зазначеного закладу, оскільки вони вважають, що його діяльність порушує норми чинного законодавства.

«Один з охоронців вдарив 27-річного активіста по голові. Після чого представники формування застосували зброю травматичної дії різного типу», - зазначили в міліції.

Також встановлено особи ще п'яти нападників, у яких була зброя, однак вони заперечують свою причетність до стрілянини.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею «Хуліганство».

У міліції також зазначили, що в ході вилучення предметів з місця події були виявлені предмети, схожі на гральні автомати.

«Матеріали внесено до ЄРДР за ознаками статті 203 Кримінального кодексу України - «Заняття забороненими видами господарської діяльності». Триває досудове розслідування», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

452