Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю і Палестини в зв'язку з різким загостренням ситуації безпеки.

Про це Forum'у повідомили в департаменті інформаційної політики МЗС України.

«У зв'язку з різким загостренням ситуації безпеки та проведенням антитерористичної операції в секторі Гази, а також численними протестними акціями, які відбуваються на всіх палестинських територіях, у тому числі - в Рамаллі, Вифлеємі та інших містах, МЗС укотре наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Ізраїлю і Палестинської Автономії, а тим, хто вже перебуває у зазначеному регіоні - невідкладно залишити його територію», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, у МЗС зазначили, що громадянам, які перебувають на території Ізраїлю і ПНА потрібно проявляти підвищену обережність, дотримуватися правил особистої безпеки, постійно відстежувати повідомлення про розвиток ситуації в країні і виконувати відповідні інструкції місцевих компетентних органів.

У відомстві нагадали, що в разі потрапляння в надзвичайні ситуації, громадянам України потрібно невідкладно звертатися на цілодобові відповідні «гарячі лінії».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

53