Угорщина та Україна підписали протоколи про співпрацю між Міністерствами освіти та Міністерствами закордонних справ на 2015-2017 роки. Про це Forum'y повідомили у прес-службі Глави держави.

Так, міністр освіти і науки України Сергій Квіт підписав з керівником зовнішньополітичного відомства Угорщини Петером Сіярто протокол про співпрацю між Міністерствами освіти двох країн на 2015-2017 рр.

Зазначається також, що під час зустрічі глави МЗС Угорщини та глави МЗС України Павла Клімкіна сторони обговорили актуальні питання двосторонньої співпраці, приділивши особливу увагу тематиці енергетичної безпеки та диверсифікації маршрутів постачань енергоносіїв, співпраці в транскордонній та прикордонній сферах, перспективам торговельно-економічної та інвестиційної співпраці, а також питанням візової лібералізації.

Після закінчення переговорів глави зовнішньополітичних відомств підписали протокол про співпрацю між Міністерством закордонних справ України і Міністерством зовнішньої торгівлі та закордонних справ Угорщини на 2015-2016 рр.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто виступає за необхідність швидкого вирішення ситуації на сході України і пропонує Україні допомогу в проведенні децентралізації органів місцевого самоврядування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

48