У Закарпатській області тривають пошуково-рятувальні роботи громадянина Чеської Республіки, який 10 січня пішов орієнтовно у напрямку гори Темнатик Воловецького району і не повернувся. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, 15 січня Свалявським райвідділом УМВС України у Закарпатській області в кількості 15 осіб та 3 одиниць техніки були обстежені 187 дворогосподарств смт Воловець, с.Гукливий, с.Яблунів, с.Канора, присілку Таламаш. Загальна кількість обстежених дворогосподарств з початку пошуково-рятувальних робіт - 416.

Особовим складом ТУ ДержНС у Закарпатській області спільно з працівниками Воловецького Держлісгоспу та Воловецького Держспецлісгоспу було сформовано п'ять пошукових груп, які провели обстеження території підніжжя гори Темнатик на площі близько 280 гектарів. Загальна кількість обстеженої території з початку пошуково-рятувальних робіт - 590 га. Від місцевого населення і єгерів залучено 36 чоловік і 5 одиниць техніки (із них 3 снігохода), які провели обстеження території підніжжя гори Темнатик на площі 150 гектарів.

Рятувальниками ТУ ДержНС у Закарпатській області в кількості 7 чоловік та 1 одиниці техніки було проведено обстеження території хребтів гори Темнатик, Плай, Великий Верх, Бозеве, урочища Керниця загальною площею близько 120 гектарів. Загальна кількість обстеженої території з початку пошуково-рятувальних робіт - 370 га.

15 січня о 17:00 пошуково-рятувальні роботи у зв'язку з настанням темного часу доби були припинені. Сьогодні, 16 січня, о 07:30 пошуки відновлені, кількість людей для проведення пошуку збільшено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210