Співробітниками севастопольської міліції по гарячих слідах затримано зловмисників, які скоїли озброєний напад на магазин, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС України у Севастополі.

Увечері наряд БПС патрулював район Камишової бухти в Гагарінському районі. Раптом співробітники міліції побачили, як із магазину «24 години», розташованого на вул. Героїв Сталінграда, вибігла жінка і почала кликати на допомогу. Міліціонери кинулися до неї. Продавець магазину розповіла, що тільки що вона піддалася озброєному нападу зловмисників. Жінка описала їхні прикмети і показала, куди вони втекли.

Вже через кілька хвилин міліціонери затримали одного із нападників і доставили його у Гагарінський райвідділ міліції. Ним виявився 23-річний раніше судимий за грабіж житель Первомайського району Криму. У зловмисника було вилучено пневматичний пістолет, а також гроші та мобільний телефон, які він зі своїм подільником забрали у продавця.

Співробітники міліції встановили, що вночі у магазин зайшли двоє молодих людей. Один із них вибирав товар, а другий попрямував до продавця і попросив показати пиво. Цікавився терміном придатності, виробниками. Раптом жінка помітила, що один із хлопців намагається забрати гроші з каси. Вона кинулася до нього, але її зупинив його подільник. Погрожуючи пістолетом, він змусив продавця зайти у підсобку і віддати йому гроші.

Забравши близько півтори тисячі грн, мобільний телефон продавця і кілька шоколадок, зловмисники вибігли з магазину.

Як тільки вони залишили приміщення, продавець кинулася за ними. Вона відразу ж помітила наряд міліції і попросила про допомогу.

Другого зловмисника співробітники Гагарінського РВ УМВС України у м.Севастополі затримали на наступний день. Ним виявився 21-річний непрацюючий севастополець.

У даний час за фактом розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисників кваліфікуються за ч.2. ст.187 (розбій) Кримінального Кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

227