Сьогодні, 9 січня, о 05.25 у Львові на території академічного містечка Національного університету «Львівська політехніка» стався вибух газоповітряної суміші в приміщенні котельні, розташованої за головним корпусом вузу.

Як повідомив начальник прес-центру Управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Львівській області Павло Василенко, унаслідок вибуху газоповітряної суміші виникла пожежа в приміщенні котельні. На момент прибуття підрозділів МНС пожежа охопила площу 650 кв. м.

О 06.51 пожежу було ліквідовано.

Загиблих унаслідок вибуху газу і пожежі немає. У лікарні швидкої допомоги Львова з травмами був госпіталізований 64-річний оператор котельні, повідомляє «УНІАН».

До ліквідації пожежі залучалося 16 одиниць техніки і 86 пожежників.

Як повідомив Василенко, унаслідок пожежі пошкоджено технологічне обладнання котельні і дах. До котельні підключені 17 навчальних корпусів НУ «Львівська політехніка», які залишилися без опалення.

Спеціальна комісія вирішує питання щодо можливості відновлення теплопостачання академмістечка НУ «Львівська політехніка».

Як повідомили у Львівській міській раді, у зв'язку з пожежею не курсували тролейбуси №2, 9, 10, 13. На даний час рух електротранспорту відновлено.

Всі обставини вибуху газоповітряної суміші в котельні НУ «Львівська політехніка» розслідуються.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

829