У Балаклійському районному суді Харківської області під час судового засідання 30-річний заарештований, перебуваючи у стаціонарному металевому загородженні, завдав собі незначні тілесні ушкодження у вигляді порізу шиї.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Харківській області, чоловік звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

Він був доставлений в ізолятор тимчасового утримання Балаклійського райвідділу на вимогу судді районного суду.

Під час з'ясування обставин події встановлено, що поранення чоловік завдав собі фрагментом леза. Після отримання незначних тілесних ушкоджень він одразу був доставлений до Балаклійської центральної лікарні, де йому була надана медична допомога. Згідно з довідкою лікаря, заарештований за станом здоров'я може і надалі утримуватися в умовах ізолятора тимчасового утримання. У той же день він був доставлений у Харківський слідчий ізолятор, де він утримується до теперішнього часу.

Проведено службове розслідування, за результатами якого кілька керівників райвідділу та конвойної служби за порушення службової дисципліни, що призвело до виникнення надзвичайної події, притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210