Міліція розшукує зловмисників, які вкрали з магазину в Донецьку шуби з натурального хутра на суму 3 мільйони гривень.

За даними прес-служби Донецького міськуправління міліції, 11 грудня близько 2:00 невідомі, пошкодивши двері магазину «Шуба», який знаходиться на вул. Університетській, 74-В, проникли в торговий зал і викрали хутряні вироби. Загальна сума збитку склала 3 млн грн.

Власники магазину звернулися в Київський райвідділ міліції. Під час огляду території, прилеглої до магазину, правоохоронці виявили носильні речі, документи, а також фрагменти салону і кузова автомобіля.

Цього ж дня в міліцію звернувся житель Донецька, який заявив про викрадення його автомобіля «ВАЗ-2112». Машина була припаркована біля будинку заявника на сусідній від магазину вулиці.

Викрадений транспортний засіб виявлено на 71 км траси Донецьк-Ясинувата. Поруч валялося безліч пустих тремпелів, а в салоні «Жигулів» не вистачало сидінь. Зате замість них там виявилася норкова шуба - одна з тих, які були вкрадені вночі.

Транспортний засіб та особисті речі були передані власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.5. ст.185 (крадіжка, скоєна в особливо великих розмірах), а також за ознаками ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на пошук зловмисників.

Правоохоронці просять усіх, у кого з'явиться інформація про продаж шуб, повідомити в міліцію.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

361