У Коломиї Івано-Франківської області загинули два брати, випавши з балкона багатоповерхівки, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю управління МВС України в Івано-Франківській області.

Згідно з повідомленням, у міліцію подзвонив диспетчер швидкої допомоги і повідомив про те, що на одній з вулиць міста під багатоповерхівкою виявлено два трупи чоловіків.

На місці події слідчо-оперативною групою міліції було встановлено, що загиблими є двоє жителів Коломиї, рідні брати. 27-річний та 19-річний чоловіки, які проживали в квартирі одні.

«Квартира потерпілих була зачинена зсередини, тому правоохоронці потрапили до неї шляхом злому вхідних дверей. При огляді приміщення зафіксовано, що обстановка у квартирі не порушена, слідів боротьби або інших ознак, які могли б свідчити про конфлікт між братами, не виявлено», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, один із чоловіків обперся на поручні балкона, вони не витримали ваги його тіла і зламалися. «Внаслідок цього він почав падати з балкона, брат, намагаючись його врятувати, схопив за куртку, але, на жаль, сталося так, що випали з балкона обидва», - повідомили у міліції.

Встановлюються конкретні причини нещасного випадку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

335