Керівництво української баскетбольної Суперліги з 1 листопада припиняє чемпіонат України. Таке рішення було ухвалене у зв'язку зі складною санітарно-епідеміологічною ситуацією в Україні.

«У зв'язку зі складною санітарно-епідеміологічною ситуацією в Україні, починаючи з 1 листопада 2009 року проведення усіх подальших матчів ХІХ Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2009-2010 рр. і Кубка Суперліги зупиняється. Дата відновлення проведення матчів ХІХ Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2009-2010 рр. і Кубку Суперліги буде визначена окремо, залежно від поліпшення санітарно-епідеміологічної ситуації», - йдеться у заяві на офіційному сайті Суперліги, повідомляє «ЛІГА».

Як повідомляв ForUm, міністр охорони здоров'я України Василь Князевич 30 жовтня заявив про те, що в Україні почалася епідемія високопатогенного грипу A/H1N1.

Сьогодні перший заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець повідомив, що всього по Україні зафіксовано 67 смертельних випадків, зокрема, у Львові - 29, у Тернополі - 14, в Івано-Франківську - 12, у Чернівцях - 5.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

750