Близько 150 підприємців, що мітингують під стінами Київської міської державної адміністрації, перекрили рух транспорту на вулиці Хрещатик, передає кореспондент ForUm'у.

Вимагаючи відставки заступника начальника департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша, підприємці вирішили піти на такі радикальні заходи для того, щоб до них вийшов мер Києва Віталій Кличко і особисто вислухав їхні вимоги.

Нагадаємо, під стінами Київської міської державної адміністрації зібрався мітинг підприємців-власників малих архітектурних форм (МАФ). Протестувальники вимагають негайної відставки заступника начальника Департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша, а також прийняти поправки до рішення № 62/62 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 24 лютого 2011 року N 56/5443 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в утриманні об'єктів благоустрою р. Києва та внесення змін в деякі рішення Київської міської ради».

Як повідомляв ForUm, 19 грудня перед входом в будівлю, де розташовується департамент містобудування та архітектури Київської міської адміністрації, проходила акція протесту з вимогою люструвати керівників цього департаменту.

Олена Бабич, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156