У 59 будинках Печерського району міста Києва виконані роботи із заміни електрощитових та мереж електропостачання. Про це сказав голова Печерської районної державної адміністрації Сергій Мартинчук, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Комунальні господарства повинні бути готові на 100% в разі можливого відключення енергопостачання в районі. Крім того, майже у 9% будинків району була проведена заміна кабелю електроживлення. Це дає можливість підвищити навантаження з 3 до 5 кВт і, відповідно, уникнути перевантаження на електромережу. Енергозбереження та безпека жителів - це пріоритетний напрям у життєдіяльності району і міста», - сказав Мартинчук.

За даними прес-служби, роботи виконуються згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 09.09.2014 р. №1000.

Як повідомляв ForUm, згідно з розпорядженням головного диспетчера НЕК «Укренерго», з метою забезпечення життєздатності та надійної роботи об'єднаної енергетичної системи України (ОЕС) в умовах дисбалансу між споживанням і виробництвом електроенергії, з 1 грудня 2014 року відновлюються графіки аварійних відключень (ГАВ) у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

82