На початку 2015 року в кожному районі Сумської області повинні з'явитися блокпости. Про це в ході засідання Ради оборони області заявив тимчасовий виконувач обов'язків голови облдержадміністрації Іван Боршош, повідомляє прес-служба ОДА.

«З огляду на події на сході, безпека людей та підвищення обороноздатності області є ключовими завданнями як представників силових відомств, так і органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Закликаю об'єднати зусилля й налагодити механізм ефективної взаємодії, зокрема в питанні облаштування блокпостів», - підкреслив чиновник.

Боршош загострив увагу на важливості створення на блокпостах відповідних умов для виконання службових обов'язків. «Блокпости повинні бути підключені до електромережі, обладнані місцями для приготування їжі, забезпечені обігрівачами і необхідними речами», - зазначив в.о. голови облдержадміністрації.

Боршош доручив представникам силових структур області спільно з керівниками районів визначитися з місцем дислокації блокпостів і невідкладно розпочати їх облаштування.

Як раніше повідомляв ForUm, за дорученням мера Сум Олександра Лисенка у місті встановлять бетонні блокпости і покажчики до бомбосховищ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом