У відповідь на акцію протесту під Київрадою бойовики розгромили Шевченківський райком КПУ. Про це заявив перший секретар ЦК ЛКСМУ Михайло Кононович.



Нагадаємо, 10 грудня київські комуністи, комсомольці і ветерани провели під стінами Київради акцію протесту проти підвищення комунальних тарифів, скасування соціальних пільг. З приходом нової влади у Києві були різко підвищені комунальні тарифи, при цьому якість роботи комунальних служб залишилася на тому ж рівні, а з ряду позицій - навіть погіршилася.

Відповідь влади, за словами Кононовича, не змусила себе чекати - ввечері цього ж дня бойовики в масках битами і прутами розгромили Шевченківський райком КПУ, повідомляє Golos.Ua.

«При цьому постраждало кілька людей, одного з активістів довелося госпіталізувати в лікарню», - повідомив він.

Кононович також нагадав, що комуністи і раніше заявляли, що неонацистські бойовики - це інструмент влади для залякування незгодних і придушення соціального протесту.

«Влада наочно демонструє, як вона буде вести діалог з людьми. Вона також показує всьому цивілізованому світові, що вона вкладає в поняття «життя по-новому». Ніколи до приходу нинішньої влади ми не спостерігали масових і безкарних погромів офісів опозиційних до влади сил. Зрозуміло тепер, чому влада прагне протягнути закони, які прирівнюють будь-який протест проти неї до антидержавної діяльності. І зрозуміло, чому тодішня опозиція - нинішня влада - так пручалася проти того, щоб оголосити людей в масках поза законом. Бойовики потрібні владі, а бойовикам потрібна безкарність», - резюмував перший секретар ЦК ЛКСМУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

65
Теги