Президент Петро Порошенко провів зустріч з виконувачем обов'язків директора Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру Джеймсом Лоу, в ході якої сторони домовилися про допомогу в навчанні працівників Антикорупційного бюро України.

Про це Forum'у повідомили в прес-службі Глави держави.

«Під час зустрічі Джеймс Лоу ознайомив Петра Порошенка з роботою, організацією, структурою та функціями Бюро з початку його створення», - також сказано в повідомленні.

«Чим ефективніше ми будемо боротися з корупцією, тим кращий інвестиційний клімат зможемо створити в тому числі для сінгапурського бізнесу та більше інвестицій зможемо отримати», - підкреслив Порошенко.

У прес-службі Президента також інформують, що Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру було створене в 1952 році, але його робота стала відчутною у громадському та політичному житті країни з 1959 року. Чисельність персоналу становить 110 осіб. Основними функціями Бюро є розслідування зловживань і порушень держслужбовців, які мають ознаки корупції, та моніторинг діяльності держустанов з метою запобігання виникненню передумов для корупційних дій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом