У зв'язку з ускладненням погодних умов, дощу за мінусової температури повітря, сьогодні, 8 грудня, з 6:00 обмежено рух транспорту дорогами у 11 районах Полтавської області, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Це місцеві автодороги у Великобагачанському, Решетилівському, Козельщинському, Новосанжарському, Карлівському, Машівському, Полтавському, Кременчуцькому, Диканському, Опишнянському, Котелевському районах.

З 20:00 7 грудня за таких же погодних умовах для запобігання дорожньо-транспортним пригодам було обмежено рух пасажирських автобусів та вантажних автомобілів на під'їздах до Одеси: М-05 «Київ-Одеса», км 425 - км 464; М-15 «Одеса-Рені», на ділянці Одеса - з'їзд до КПП «Старокозаче»; М-16 «Одеса-Кучургани».

Станом на 7:00 8 грудня рух автобусів та вантажівок цими ділянками автомобільних доріг відновлено. В інших областях поки рух транспорту автошляхами державного значення забезпечено. Для покращення стану проїзду задіяно 706 одиниць техніки та 2200 дорожніх робітників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55